Siirry sisältöön

Tietoa yrityksestämme

Maalausliike Kuikanmäki Oy:llä on pitkä ammattitaito maalaus- ja remonttialalta. Reino Kuikanmäki perusti yrityksen vuonna 1957, josta alkaen olemme tarjonneet osaamistamme rakennusten sisä- ja ulkomaalaustöissä, julkisivuremonteissa, huoneistoremonteissa, lattia-asennuksissa sekä pienimuotoisissa kirvesmiestöissä. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, yritykset sekä taloyhtiöt, myös yksityiset kotitaloudet Helsingin seudulla.

Nykyisen toimitusjohtajan Jaakko Kuikanmäen luotsaaman yrityksen tavoitteena on tarjota aina laadukas lopputulos asiakkaidensa tarpeisiin. Laatutyöstä meillä on osoituksena ISO 9002 Laadunvarmistusjärjestelmä maalausurakointia varten, RALA-pätevyystodistus (Rakentamisen Laatu Ry) sekä Maalausyritysten Mestaritaso 2 ja 3. Olemme myös Helsingin Maalarimestariyhdistyksen ja Pintaurakoitsijat Ry:n jäsenliike.

Palveluksessamme on monipuolinen ja osaava henkilökunta sekä luotettavat yhteistyökumppanit, joiden voimin pystymme toteuttamaan vaativienkin kohteiden kokonaisvaltaiset maalaus- ja remonttityöt – taloudellisesti, tehokkaasti ja sovitussa aikataulussa.

Tyytyväinen asiakas on toimintamme lähtökohta. Haluamme tehdä pitkäaikaisia asiakassuhteita.